στόχος η ομορφιά... κέρδος η υγεία!
 • Κάψε 1000 θερμίδες με 5 ασκήσεις!

  Κάψε 1000 θερμίδες με 5 ασκήσεις!

  Για να καις τετραψήφιο αριθμό θερμίδων σε καθημερινή βάση δεν χρειάζεται να κάνεις όλη μέρα προπόνηση.

  Ιδανική για… 

  Να χάσεις κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα και να αυξήσεις την καθαρή μυϊκή σου μάζα.

  Εξοπλισμός

  Ενας αλτήρας, ένα kettlebell, ένας πάγκος προπόνησης και μια μπάρα με ρυθμιζόμενο ύψος.

  Θερμίδες που Καις

  1.000+ θερμίδες για έναν άντρα με ύψος 1,80 μ. και βάρος 85 κιλά, συμπεριλαμβανομένης της καύσης των θερμίδων που γίνεται το 24ωρο μετά την προπόνηση.

  ΠΩΣ ΝΑΤΟ ΚΑΝΕΙΣ

  Κάνε τις ασκήσεις σε κύκλο, εκτελώντας την καθεμία για 30 δευτερόλεπτα με 15 δευτερόλεπτα ξεκούραση ανάμεσά τους. Μόλις ολοκληρώσεις και τις 5 ασκήσεις, ξεκίνα τον κύκλο από την αρχή. Εκτέλεσε 4 συνολικά, αυξάνοντας το χρόνο ξεκούρασης κατά 15 δευτερόλεπτα στον κάθε κύκλο.

   

  1. Κάθισματα με Αλτήρα

   

   

  Πιάσε έναν αλτήρα με τα χέρια λυγισμένα και κράτα τον κάθετα (από πάνω) μπροστά από το στήθος. Σπρώξε τους γοφούς προς τα πίσω και χαμήλωσε τον κορμό όσο περισσότερο γίνεται κρατώντας την πλάτη σου ίσια. Μείνε για λίγο εκεί κι επίστρεψε στην αρχική θέση. Επανάλαβε.

  2. Κάμψεις με τα Χέρια σε Πάγκο

  Πέσε για κάμψεις με το σώμα να σχηματίζει ευθεία γραμμή από τους αστραγάλους μέχρι το κεφάλι. Τα χέρια να ακουμπάνε πάνω σε έναν πάγκο προπόνησης, στεπ ή κουτί. Λύγισε τους αγκώνες και χαμήλωσε το σώμα μέχρι το στήθος να πλησιάσει στον πάγκο. Με μια κίνηση, σπρώξε το σώμα με δύναμη, έτσι ώστε τα χέρια σου να μην ακουμπούν στον πάγκο.

  3. Αιώρηση με Kettlebell

  Βάλε ένα kettlebell μπροστά σου με το άνοιγμα των ποδιών να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από αυτό των ώμων, σπρώξε τους γοφούς προς τα πίσω και πιάσε τη λαβή με τα χέρια. Φέρε το kettlebell ανάμεσα στα πόδια σου και στη συνέχεια σπρώξε με δύναμη τους γοφούς σου μπροστά καθώς το ανεβάζεις στο στήθος. Φέρε το και πάλι ανάμεσα στα πόδια κι επανάλαβε.

  4. Πλάγια Γέφυρα σε Τρεις Χρόνους

  Πέσε στα πλάγια με τον πήχη του αριστερού χεριού να ακουμπά στο έδαφος και τα πόδια ενωμένα. Το σώμα να σχηματίζει ευθεία από τους αστραγάλους μέχρι το κεφάλι. Πάρε θέση κανονικής γέφυρας και μείνε εκεί για 2”. Ξάπλωσε στα δεξιά (όπως για την αριστερή πλευρά) και μείνε εκεί ακόμη 2”. Συνέχισε με τον ίδιο τρόπο σε κάθε κομμάτι της κίνησης.

  5. Αντίστροφη Κωπηλατική

  Ξάπλωσε κάτω από μια σταθερή μπάρα γυμναστικής. Πιάσε τη χρησιμοποιώντας 1η λαβή και με το άνοιγμα των χεριών να είναι ίσο με των ώμων. Οι παλάμες να είναι στην ίδια ευθεία με τους ώμους. Κράτα τις ωμοπλάτες πίσω και προσπάθησε μόνο με τα χέρια να φέρεις το στήθος προς την μπάρα. Μείνε εκεί για λίγο, φέρε το σώμα στην αρχική θέση κι επανάλαβε.

   

Αφήστε μια απάντηση

Ακύρωση απάντησης