στόχος η ομορφιά... κέρδος η υγεία!
 • Οι 4 πανεύκολες ασκήσεις για να έχεις στητό στήθος

  Οι 4 πανεύκολες ασκήσεις για να έχεις στητό στήθος

  Το στήθος είναι το σημείο για το οποίο όλες οι γυναίκες είναι υπερήφανες και στο οποίο όλοι οι άνδρες εστιάζουν.

  Είναι καλό λοιπόν (αν όχι απαραίτητο) να αφιερώνεις καθημερινά χρόνο προκειμένου να το γυμνάζεις για να διατηρείται στη σωστή πάντα θέση!

  Τέσσερις ασκήσεις που δε θα αποσπάσουν πολύ ώρα από την πολυάσχολη καθημερινότητά σου, αλλά που ωστόσο μπορούν να δώσουν το απαραίτητο push-up στην πάνω περιοχή.

  1. Ασκήσεις με βαράκι
  Έχοντας το σώμα σε όρθια θέση σήκωσε εκπνέοντας ένα βαράκι μέχρι το ύψος του στήθους. Οι αγκώνες είναι πάντα ελαφρά λυγισμένοι και για να μην πιέσεις τη μέση μπορείς να ακουμπάς σε έναν τοίχο.

  2. Push Ups
  Ξάπλωσε και λύγισε τα γόνατά σου. Άνοιξε τα χέρια σου περισσότερο από το άνοιγμα των ώμων και κάνε κάμψη όλο το σώμα. Εκπνέοντας επέστρεψε στην αρχική θέση.

  3. Πιέσεις στήθους
  Ξάπλωσε ανάσκελα ανασηκώνοντας ελαφρώς τη λεκάνη για να μην πιέσεις πολύ τη μέση σου. Λύγισε τους αγκώνες σε γωνία 90 μοιρών χωρίς να ακουμπούν στο πάτωμα και εκπνέοντας τέντωσε ξανά τα χέρια ψηλά.

  4. Εκτάσεις αλτήρων

  η στάση του σώματος είναι όπως στην προηγούμενη άσκηση. Κρατάμε τους αλτήρες στο ύψος του στήθους με ελαφρώς λυγισμένα τα χέρια στους αγκώνες και από εκεί τα ανοίγουμε στα πλάγια.

  Όλες οι ασκήσεις μπορούν να γίνουν σε επανάληψη 12-20 φορές, ανάλογα το πόσο γυμνασμένη είσαι και πόσο χρόνο βέβαια έχεις στη διάθεσή σου.

  Στο σύνολό τους πάντως δε ξεπερνούν τα 15 λεπτά, οπότε μπες σε πρόγραμμα!

  Πηγή: faysbook.gr

   

Αφήστε μια απάντηση

Ακύρωση απάντησης