στόχος η ομορφιά... κέρδος η υγεία!
 • Πώς να διατηρήσεις το κίνητρό σου για γυμναστική

  Πώς να διατηρήσεις το κίνητρό σου για γυμναστική

  Κάθε φορά που κάποιος ξεκινά τη γυμναστική είναι γεμάτος αποφασιστικότητα και ενθουσιασμό, στην πορεία όμως αρχίζει να βαριέται, το ενδιαφέρον του μειώνεται, το ίδιο και  οι επισκέψεις του στο γυμναστήριο. Οι παρακάτω συμβουλές θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου για άσκηση αμείωτο και θα σου δώσουν κίνητρο για να συνεχίσεις:

  Θέσε ρεαλιστικούς στόχους: Αν θέσεις πολύ υψηλούς, σχεδόν ανέφικτους στόχους το πιθανότερο είναι ότι θα απογοητευτείς και θα τα παρατήσεις.

  Γυμνάσου με παρέα: Η γυμναστική με παρέα είναι αποδεδειγμένα πιο διασκεδαστική και αποτελεσματική. Πηγαίνοντας στο γυμναστήριο με κάποιο φίλο σου, καθιστά την αναβολή της προπόνησής σου δυσκολότερη.

  Επιβράβευσε τον εαυτό σου: Κάθε φορά που πετυχαίνεις κάποιον από τους στόχους σου καλό θα είναι να επιβραβεύεις τον εαυτό σου χωρίς φυσικά να προχωράς σε υπερβολές.

  Βρες ένα πρότυπο: Αναζήτησε κάποιον αθλητή, ηθοποιό, μοντέλο που να θαυμάζεις και έχε την εικόνα του στον υπολογιστή, το δωμάτιο ή ακόμα και το μυαλό σου. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα προσπάθησε ο σωματότυπός του να μην απέχει πολύ από το δικό σου.

  Διασκέδασέ το: Συνόδευσε τη γυμναστική με την αγαπημένη σου μουσική, αναζήτησε ασκήσεις που να σου αρέσουν και υιοθέτησε ποικιλία στις καθημερινές σου προπονήσεις.

  http://inshape.com.cy/

Αφήστε μια απάντηση

Ακύρωση απάντησης