στόχος η ομορφιά... κέρδος η υγεία!
 • Functional Training η TOP τάση του FITNESS

  Functional Training η TOP τάση του FITNESS

  Η λειτουργική προπόνηση είναι πλέον η πιο δημοφιλής μορφή άσκησης και χρόνο με το χρόνο κερδίζει ακόμα μεγαλύτερο κοινο. Ο λόγος είναι απλός. Aμέτρητα οφέλη!

  Πρόκειται για μια μορφή προπόνησης που συνδυάζει αερόβια και αναερόβια άσκηση και περιλαμβάνει  πολυαρθρικές και συνδυαστικές ασκήσεις για ολόκληρο το σώμα.  Στοχεύει στην βελτίωση όλων των παραμέτρων της φυσικής κατάστασης (δύναμη, αντοχή, ισορροπία, ευλυγισία κλπ) έτσι ώστε να αποδίδουμε καλύτερα στις απαιτήσεις της καθημερινότητας μας  και να αποφεύγουμε τραυματισμούς.

  Πρακτικά είναι πιο απαιτητική από την κλασική προπόνηση με αντιστάσεις αφού ξεφεύγει από τις συνηθισμένες ασκήσεις απομόνωσης  και ενεργοποιεί το μυικό μας σύστημα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό(μύες κίνησης και σταθεροποίησης). Χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως είναι οι ιμάντες trx για ασκησιολόγιο με το βάρος του σώματος μας, fitball & medicine ball, bosu για ασκήσεις ισορροπίας, kettlebells και βάρη μπορούμε να κάνουμε πολύ πιο ενδιαφέρουσα την  προπόνηση μας δίνοντας κάθε φορά στο σώμα μας διαφορετικά ερεθίσματα προσαρμόζοντας το βαθμό δυσκολίας σε τεχνική, ένταση και αντιστάσεις ανάλογα με το επίπεδο μας.

  Ποια τα οφέλη της λειτουργικής προπόνησης;

  • Είναι σύντομη και αποτελεσματική
  • Αυξάνει τη μυική δύναμη & τη μυική αντοχή
  • Βελτιώνει την αερόβια ικανότητα
  • Βελτιώνει τη στάση του σώματος (ορθοσωμία)
  • Βελτιώνει την ισορροπία και το συντονισμό
  • Ενεργοποιεί μύες που σταθεροποιούν τις αρθρώσεις (αποφυγή τραυματισμών)
  • Ενεργοποιεί  το μεταβολισμό (περισσότερες καύσεις)

  Κρατώντας το ενδιαφέρον των ασκουμένων αναλείωτο και επιφέροντας γρήγορα αποτελέσματα η λειτουργική προπόνηση είναι ο ιδανικότερος τρόπος να γίνεις  ¨FIT ¨ .

  Προσαρμόζοντας ακόμα και στο ελάχιστο τη διατροφή σου με τη βοήθεια του functional training θα αποκτήσεις γρήγορα μια πολύ καλή φυσική κατάσταση και ένα δυνατό και όμορφο σώμα! Εσύ ακόμα να το δοκιμάσεις..;;

  http://www.alterlife.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Ακύρωση απάντησης