στόχος η ομορφιά... κέρδος η υγεία!
 • Vacu move

  Vacu move

  Τα τελευταία χρόνια η βιομηχανία εκγύμνασης και αδυνατίσματος έχει στρατηγικά προσανατολιστεί και επενδύσει στην δημιουργία μηχανημάτων που συνδυάζουν την αερόβια άσκηση σε συνθήκες υποπίεσης (VACU). Η αερόβια άσκηση και τα ευεργετικά αποτελέσματά της στην καύση λίπους αποτελούν θεμελιώδεις αρχές στον χώρο του fitness παγκοσμίως. Είναι ο κοινός τόπος όλων των ειδικών που κατά καιρούς έχουν διαφωνήσει ως προς τις τεχνικές την ένταση και την διάρκεια της άσκησης. Το Vacumove και η τεχνολογία δημιουργίας υποπίεσης έρχονται να προσδώσουν υπεραξία στην αερόβια άσκηση, οδηγώντας την ευεργετική της δράση (υπεραιμία) στις περιοχές που πραγματικά την έχουν ανάγκη. Οι συνθήκες υποπίεσης που δημιουργούνται μέσα στην κάψουλα του Vacumove, έχουν σαν αποτέλεσμα την εξαιρετικά στοχευμένη προώθηση του αίματος από τον μυϊκό ιστό (στον οποίο έχει προκληθεί υπεραιμία λόγω της αερόβιας άσκησης) στον λιπώδη ιστό και τελικά την καύση του. Με το Vacumove κερδίζουμε με επιστημονικά τεκμηριωμένο και ακίνδυνο τρόπο το μέγιστο όφελος από τον χρόνο και την προσπάθεια μας.
 • Πλατφόρμα δόνησης

  vibra trimer
  Πλατφόρμα δόνησης

  Αν δεν διαθέτετε πολύ χρόνο, αλλά σας ενδιαφέρουν η υγεία, η ευεξία, η εξωτερική εμφάνιση και η καλή φυσική κατάσταση,η άσκηση πάνω σε κάποιο μηχάνημα ολικής σωματικής δόνησης σίγουρα θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην αύξηση της μυϊκής δύναμης, της αντοχής και της ελαστικότητας.
 • Κρεβάτια Pilates

  Κρεβάτια Pilates

  Η μέθοδος Pilates αναπτύχθηκε το 1920 από τον Joseph Pilates, ως ένα πρόγραμμα αποθεραπείας για τα μυοσκελετικά του προβλήματα και εξελίχθηκε σαν μια μέθοδο ευεργετικής άσκησης που προσφέρει έντονη αίσθηση ευεξίας. Αρκεί όμως μόνο αυτό; Είναι καλό για όλους; Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά και είναι τα εξής: 1) Αυξάνει την ευλυγισία, την δύναμη και την μυική αντοχή χωρίς να δίνει όγκο στους μυείς. 2) Βελτιώνει την σωστή στάση σώματος 3) Ανακουφίζει τους πόνους της μέσης και του αυχένα, καθώς ευθυγραμμίζει και βελτιώνει την κατάσταση της σπονδυλικής στήλης (π.χ. περιπτώσεις λόρδωσης, σκολίωσης, κύφωσης κλπ) 4) Βοηθάει στην απομάκρυνση τους στρες, δίνοντας έμφαση στην σωστή αναπνοή 5) Συμμετέχει στην πρόληψη και αποκατάσταση τραυματισμών 6) Προσφέρει, όπως και κάθε μορφή άσκησης, ευεξία! 7) Δεν απαιτεί πολύ χρόνο, καθώς οι περισσότερες ασκήσεις γίνονται μέσα σε δέκα ή είκοσι λεπτά και χρειάζονται μόνο δέκα επαναλήψεις για την κάθε μία.
 • Functional T.R.X.

  Αποτελείται από δύο σταθερούς κι ανθεκτικούς ιμάντες που κρέμονται από το ταβάνι. Είναι ένα πολύπλευρο σύστημα γυμναστικής με μεγάλη ποικιλία ασκήσεων που πραγματοποιούνται αποκλειστικά με το βάρος του σώματος. Αλλάζοντας την κλίση του σώματος, μεταβάλλεται ταυτόχρονα και ο βαθμός δυσκολίας των ασκήσεων που γίνονται με την βοήθεια του ιμάντα. 30’ είναι αρκετά για να δουλέψετε ολόκληρο το σώμα.
 • Fanctional Training

  Fanctional Training

  Αν γενικά ασχολείσαι με το fitness, σίγουρα έχεις ακούσει τον όρο Functional Training ειτουργική προπόνηση). Είναι η απόλυτη τάση στο χώρο- και όχι άδικα: Tι είναι Ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης όλου του σώματος που προσφέρει και αερόβιες προσαρμογές. Στην προπόνηση εκτελούνται ασκήσεις πολυαρθρικές, συνδυαστικές και υψηλής έντασης, ενώ χρησιμοποιούνται medicine ball, bosu,  βάρη, kettlebells, λάστιχα, gymstick. Τι προσφέρει Αυξάνει την καρδιακή λειτουργία, βελτιώνεται η ιδιοδεκτικότητα και ο συντονισμός νευρικού και μυϊκού συστήματος, βοηθά στο κάψιμο λίπους και στην απώλεια πόντων.
 • Αποκατάσταση μυοσκελετικών προβλημάτων

  Αποκατάσταση μυοσκελετικών προβλημάτων

  Απαλλαχτείτε από τους πόνους που προκαλούνται από τα διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα (πόνους στην μέση,πλάτη,αυχένα). Επίσης κάνετε αποκατάσταση του τραυματισμένου μέλους σας. Το πρόγραμμα γυμναστικής γίνεται μετά από την έγκριση του θεράποντος γιατρού.
 • Αντιμετώπιση χρόνιων και περιοδικών παθήσεων

  Αντιμετώπιση χρόνιων και περιοδικών παθήσεων

  Με την σύμφωνη γνώμη του γιατρού σας και μόνο μπορείτε να γυμναστείτε και να συμπληρώσετε μαζί με την τυχόν φαρμακευτική σας αγωγή το πακέτο αποκατάστασης διαφόρων παθήσεων όπως είναι η παχυσαρκία, η καρδιοπάθεια, ο σακχαρώδης διαβήτης, η νεφροπάθεια και οποιαδήποτε άλλη πάθηση που χρειάζεται άσκηση για να αποκατασταθεί.
 • Γυμναστική για εγκύους

  Γυμναστική για εγκύους

  η γυμναστική κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης βοηθά την έγκυο να μην πάρει περισσότερα κιλά από όσα χρειάζεται ο οργανισμός της, να γίνεται σωστή κυκλοφορία του αίματος, να συντηρήσει την καλή φυσική της κατάσταση, να γεννήσει καλά και τέλος να χάσει εύκολα τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη, τα οποία κυμαίνονται ανάλογα με το ύψος της, το αρχικό της βάρος και το βάρος του μωρού της». Υποστηρίζει, άλλωστε, ότι η γυναίκα, τουλάχιστον τέσσερις μήνες μετά τον τοκετό, μπορεί να ξαναρχίσει γυμναστική, πάντα βέβαια υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του/της γιατρού της.
 • Πρόγραμμα

  σημερινών τμημάτων

  Δεν υπάρχουν άλλα τμήματα για σήμερα

 • Κατεβάστε Δωρεάν Οδηγό Fitness

  ebook-atheltico-rs
 • Newsletter

  Εγγραφείτε για να λαμβάνετε χρήσιμες πληροφορίες του γυμναστηρίου μας!

  7243zE-newsletter_-_icon