στόχος η ομορφιά... κέρδος η υγεία!
 • Ποιοι είμαστε

  Γιάννης Κουλιεράκης
  29Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Υπήρξε αθλητής του Γ.Σ. Τρικάλων στα 400μ. εμπ. Πρωταθλητής Ελλάδος, στους εφήβους στα 400μ. εμ. Βαλκανιονίκης Εφήβων στο ίδιο αγώνισμα. Μέλος της εθνικής ομάδας εφήβων στα 400 μ. και 4×400. Πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα κλασσικός αθλητισμός (εμπόδια – ταχύτητες), προπονητής στο Γ.Σ. Τρικάλων στα εμπόδια και στις ταχύτητες. Εργάστηκε σε άλλα γυμναστήρια και από το Σεπτέμβριο του 2000 είναι υπεύθυνος ατομικών προγραμμάτων στο Γυμναστήριο Athletico.

  Πολύζου Σοφία
  30

  Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Υπήρξε αθλήτρια του Γ.Σ. Τρικάλων στα άλμα εις μήκος. Πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα στους χορούς και στον κλασσικό αθλητισμό. Αποφοίτησε και είναι επαγγελματικό μέλος της GR.A.F.T.S. από το 1994. Εργάστηκε επί σειρά ετών σε διάφορα γυμναστήρια ως καθηγήτρια αεροβικής. Από το Σεπτέμβριο του 2000 είναι υπεύθυνη των ομαδικών τμημάτων του γυμναστηρίου Athletico.

 • Φιλοσοφία

  Η Φιλοσοφία μας

  Όλοι όσοι εργαζόμαστε στο γυμναστήριο ATHLETICO πιστεύουμε πως η άσκηση είναι στις μέρες μας το μοναδικό «όπλο» που έχουμε ενάντια στο άγχος που επηρεάζει όλους μας σήμερα και που έχει επιπτώσεις τόσο στο σώμα μας όσο και στη ψυχή μας. Μέσα από την άσκηση μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωή μας με σκοπό να την χαιρόμαστε όπως πραγματικά μας αξίζει. Η άσκηση είναι φάρμακο και έχει χαρακτηριστεί έτσι ακόμη και στα μεγαλύτερα συνέδρια φαρμακευτικών εταιριών. Είναι το μέσο που μπορεί να μας καταστήσει ικανούς να μετατοπίσουμε τα επαγγελματικά και φυσιολογικά μας όρια. Μας κάνει πιο ανθεκτικούς στην καθημερινότητα μας και πιο δραστήριους. Έρευνες έχουν δείξει ότι πέραν της ευφορίας που δημιουργεί η άσκηση είναι ικανή, με 30min 5 φορές την εβδομάδα, να μας προστατέψει από καρδιαγγειακά νοσήματα και να διατηρήσει την καθημερινή μας δραστηριότητα (ADL). Από την στιγμή που η δραστηριότητα μας μειώνεται, τα αποτελέσματα στην πορεία της ζωής μας χαρακτηρίζονται μόνο ως δυσάρεστα.

 • Ιστορικό

  Ιστορικό
  Το Athletico άρχισε να λειτουργεί σε ένα χώρο 400 τ.μ. το Σεπτέμβριο του 2000 και βρίσκεται στην οδό ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 13-15 στο Παλαιό Δεσποτικό στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων. Διευθύνεται από τους ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ και ΠΟΛΥΖΟΥ ΣΟΦΙΑ. Οι συνεργάτες είναι πτυχιούχοι γυμναστές και έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια, έτσι ώστε να είναι ικανοί να παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των αθλουμένων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τον Αύγουστο του 2004 το Athletico επεκτάθηκε και συνεχίζει να λειτουργεί σε ένα χώρο 700 τ.μ. με την ίδια διεύθυνση και τους ίδιους συνεργάτες, αλλά με περισσότερα μηχανήματα αεροβικής άσκησης & δύναμης , περισσότερα ομαδικά τμήματα και μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων ατομικής προπόνησης (personal training) σε μεγαλύτερες, πιο άνετες και κλιματιζόμενες αίθουσες κάνοντας ακόμη πιο ευχάριστες τις ώρες κατά τις οποίες βρίσκεστε στους χώρους.

 • Πρόγραμμα

  σημερινών τμημάτων

 • Κατεβάστε Δωρεάν Οδηγό Fitness

  ebook-atheltico-rs
 • Newsletter

  Εγγραφείτε για να λαμβάνετε χρήσιμες πληροφορίες του γυμναστηρίου μας!

  7243zE-newsletter_-_icon