στόχος η ομορφιά... κέρδος η υγεία!
Βαγγελης Καμπερης
Βαγγελης Καμπερης

Λογω της δουλειας μου μετακινουμαι διαρκως και εχω παρακολουθησει τα προγραμματα της LES MILLS σε πολλα γυμναστηρια.Θεωρω την δουλεια στο Athletico εφαμιλλη με γυμναστηρια οροσημα της Αθηνας.Επισης το ATHLETICO STRENGTH του γυμναστη κ.Γκαλεα ειναι ενα απο τα πιο αποτελεσματικα προγραμματα σκληραγωγησης που εχω κανει

Γιώργος Στουμπης
Γιώργος Στουμπης

Πολύ καλό προσωπικό και τέλειο πρόγραμμα

Σοφία Αλεξίου
Σοφία Αλεξίου

'Εκανα στο Athletico τον διάδρομο VACU MOVE. Εννοείται ότι πρόσεχα και την διατροφή μου παράλληλα. Το σώμα μου άλλαξε θεαματικά.Δεν το περίμενα, επειδή είχα προσπαθήσει και άλλες φορές να χάσω κιλά αλλά όπως φαίνεται με λάθος τρόπο.
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποια κοπέλα θέλει να χάσει κιλά και να καταπολεμήσει την κυτταρίτιδα.

Σωτήρης Παπαθανασίου
Σωτήρης Παπαθανασίου

Η καθαριότητα των χώρων,η πληρότητα σε εξοπλισμό και σε ομαδικά προγράμματα και η επαγγελματική κατάρτιση των γυμναστών είναι αυτονόητα για το Athletico. Εκείνο που με εντυπωσιάζει μετά από μερικά χρόνια που εξακολουθώ και είμαι μέλος στο συγκεκριμένο γυμναστήριο είναι η ευγένεια και ο σεβασμός με τον οποίο αντιμετωπίζουν το κάθε μέλος ξεχωριστά. Σε κάνουν να αισθάνεσαι ξεχωριστός. Σας ευχαριστώ παιδιά.

Vicky Bougla
Vicky Bougla

Βρίσκω ενδιαφέροντα άρθρα κ βίντεο, Συγχαρητήρια!!!

Ευγενία Τσιγκαρίδα
Ευγενία Τσιγκαρίδα

Τι σχόλια να κάνω?Είναι ο χώρος μου,είναι το δεύτερο σπίτι μου...ένα ευχάριστο περιβάλλον με τους καλύτερους coaches ever!