στόχος η ομορφιά... κέρδος η υγεία!
Καλλή Λιάτου
Καλλή Λιάτου

Αυτός ο χώρος για τους περισσότερους από εμάς δεν είναι απλά ένα γυμναστήριο. Είναι ο χώρος όπου εκτονωνόμαστε, τρέχουμε, χαλαρώνουμε, γελάμε και τελικά ξεχνάμε να φύγουμε. Όλα τα ομαδικά προγράμματα μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη και κάθε ασκούμενο αφού είναι τόσα πολλά και διαφορετικά. Για τον Γιάννη, την Σοφία και τον μικρό Ανδρέα ό,τι και να πεις θα είναι λίγο, ο Γιάννης σε περιμένει πάντα με ένα μεγάλο χαμόγελο και ένα πείραγμα και η Σοφία αεικίνητη να τα προλάβει όλα! Η αγαπημένη μας Ιωάννα, η οποία είναι πάντα εκεί είτε είναι όργανα, βάρη, yoga, body attack και εμφανίζεται πάντα για να διορθώσει και να εμψυχώσει, η Φένια (ή αλλιώς κομάντο) δε σταματάει πουθενά και για κανέναν λόγο και ο φοβερός και τρομερός Κώστας!
Παιδιά συνεχίστε έτσι! Ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σας!

Αργυροπούλου Κωνσταντίνα
Αργυροπούλου Κωνσταντίνα

Δεν έχω λόγια να περιγράψω τις εκπληκτικές παροχές και δυνατότητες του γυμναστηρίου athletico!!Πέρα από κάθε αμφιβολία, αποτελεί το πιο οικείο και λειτουργικό γυμναστήριο. Τόσο οι ιδιοκτήτες (Γιάννης - Σοφία) όσο και οι γυμναστές που δουλεύουν εκεί (Ιωάννα -Φένια-Νάντια-Κώστας), πέρα από εξαιρετικοί άνθρωποι είναι και αξιόλογοι στον τομέα τους!!!Τα ομαδικά προγράμματα είναι πολλά και ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις των αθλουμένων!!!Είμαι ενεργό μέλος στο γυμναστήριο 6 συναπτά έτη και ευελπιστώ να μας έχει ο Θεός καλά για να συνεχίσουμε για πολλά ακόμη...

Dimitra Kostaki
Dimitra Kostaki

Για να γίνεις πραγματικά --- fit ---- για ---fit --- πρέπει να έρθεις στο καλύτερο γυμναστήριο της πόλης!!!!!!
ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Athletico και τα μυαλά στα κάγκελα!!!!

Θάνια
Θάνια

οικογενειακο περιβαλλον, με τους γυμναστες να σε προσεχουν. Το ατομικο προγραμμα βοηθαει πολυ. Το συμπαθησα αυτο το γυμναστηριο απο την πρωτη στιγμη. Ευγενικοι και προσχαροι ολοι οσοι δουλευουν, φαινεται να νοιαζονται για τους αθλουμενους, δουλευουν με ορεξη και μερακι!

ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΟΥ

Θεωρω τους ιδιοκτητες του γυμναστηριου επαγγελματιες (αυτό νομιζω τα λεει όλα). Καλες τιμες σε συνδυασμο με αρκετα υψηλες παροχες ειδικα τα προγράμματα της Νιτσας(φενια) τα λατρευω!!!!!!!!!!!!!!

Δημήτρης Καραθανάσης
Δημήτρης Καραθανάσης

Νόμιζα ότι για να έχω αποτέλεσμα με την γυμναστική στο σώμα μου θα έπρεπε να κάθομαι με τις ώρες στο γυμναστήριο. Και για αυτό δίσταζα να ξεκινήσω. 'Όταν το έκανα είδα διαφορά πάνω μου με μόλις 1 ώρα την ημέρα.Και αυτό χάρη στο πρόγραμμα που μου έβγαλε ο γυμναστής μου στο Athletico. Έτσι μπορώ να αθλούμαι χωρίς να έχω το άγχος ότι αφήνω την δουλειά μου πίσω. ΜΠΡΑΒΟ στους γυμναστές του Athletico.