στόχος η ομορφιά... κέρδος η υγεία!
Karolina Mega
Karolina Mega

Λογω δουλειας δεν εχω σταθερη κατοικια αλλα καποιες χρονιες που ημουν Τρικαλα το Athletico ηταν αυτο που ζητουσα και επειδη ακολουθω μονο ομαδικα μαθηματα απ τα καλυτερα στο ειδος τους.

Ελένη Θανοπούλου
Ελένη Θανοπούλου

Το θέμα είναι ότι φεύγεις μετά την προπόνηση από το Athletico και νιώθεις ότι σου έχουν φύγει όλα τα αρνητικά από πάνω σου. Μπράβο σας παιδιά.

Νάνσυ Παλαιολόγου
Νάνσυ Παλαιολόγου

3 χρόνια ήμουνα μέλος στο Athletico.Διέκοψα λόγω μετάθεσης. ¨Οταν με το καλό θα επιστρέψω Τρίκαλα πάλι θα γίνω ενεργό μέλος στο γυμναστήριο αυτό.Με έκανα και αγάπησα το σώμα μου μέσω της γυμναστικής. Σε βλέπουν πάνω από όλα σαν άτομο με τα δικά σου ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και προσαρμόζουν το πρόγραμμα στις δικές σου ανάγκες.

Θανάσης Καραμπούλας
Θανάσης Καραμπούλας

Δεν ήμουνα μέλος στο Athletico αλλά έκανα την πρακτική μου άσκηση σαν τριτοετής φοιτητής του ΤΕΦΑΑ την άνοιξη του 2012.Ο Γιάννης με βοήθησε τόσο πολύ με τις απαντήσεις που μου έδινε στις απορίες μου που νομίζω ότι παρακολούθησα το καλύτερο σεμινάριο που θα μπορούσα να είχα παρακολουθήσει. Σ'ευχαριστώ πολύ Γιάννη Κουλιεράκη για τις γνώσεις που απέκτησα εξαιτίας σου..

Ελένη Αλεξίου
Ελένη Αλεξίου

αρκετά καθαροί χώροι,και ευχάριστο περιβάλλον

Γιάννης Παπαθανασίου
Γιάννης Παπαθανασίου

Βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα τα άρθρα που δημοσιεύετε στο site