ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
1 FREE Fitness Week σε όλες μας τις υπηρεσίες. ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ! ! !

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

COVID-19 ΑΣΦΑΛΕΙΑ

PILATES EQUIPMENT (mat)

Το Pilates είναι γυμναστική που ενδείκνυται για ενδυνάμωση, επιμήκυνση, ενδυνάμωση του κέντρου, αύξηση της ευλυγισίας και καλή επίγνωση του σώματος και της κίνησής του.
Κάθε μάθημα pilates γυμνάζει ολόκληρο το σώμα, ενώ έμφαση δίνεται στα εξατομικευμένα θέματα που αντιμετωπίζει κάθε μαθητής πχ. πόνος στη μέση, στην ωμική ζώνη ή στον αυχένα. Οι ασκήσεις χωρίζονται σε επίπεδα δυσκολίας: βασικό, αρχαρίων, μεσαίο, ανώτερο, ανώτατο.
Ξεκινάμε πάντα από το βασικό επίπεδο ασκήσεων για να αναπτύξουμε τη σωστή τεχνική στην αναπνοή, στη θέση της λεκάνης, στην κινητικότητα της σπονδυλικής στήλης. Στη συνέχεια και προοδευτικά οι ασκήσεις που επιλέγονται από το δάσκαλο δυσκολεύουν καθώς η πρόοδος του μαθητή αυξάνεται.
Επειδή το pilates έχει ειδικό ρεπερτόριο ασκήσεων για κάθε equipment (μηχάνημα) και το MAT (έδαφος), έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια η άποψη ότι το καλύτερο αποτέλεσμα έρχεται από το συνδυασμό μαθημάτων σε μηχανήματα και έδαφος. Αυτό οδηγεί σε ένα εκτεταμένο ρεπερτόριο ασκήσεων που φθάνει τις 600!!!