ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
1 FREE Fitness Week σε όλες μας τις υπηρεσίες. ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ! ! !

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

COVID-19 ΑΣΦΑΛΕΙΑ

PRENATAL FITNESS

Η γυμναστική για εγκύους ότι θα διατηρήσετε κατά κάποιον τρόπο ένα μέτρο στα επίκτητα κιλά που όλες βάζουμε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, ότι θα έχετε μία συχνή ενασχόληση και μάλιστα ενασχόληση με το σώμα σας που κατά πάσα πιθανότητα θα νιώσετε πως ευχαριστεί τόσο εσάς τις ίδιες, όσο και το σύντροφό σας αλλά και το παιδάκι που περιμένετε.

Πέραν αυτών, με τη γυμναστική για εγκύους μπορεί να διασφαλιστεί ένας ευκολότερος τοκετός, λιγότερο επώδυνος και περισσότερο ταχύς από άποψη χρονικής διάρκειας. Διότι όλο το σώμα σας θα είναι ενδυναμωμένο και με αρκετή ελαστικότητα, επομένως θα αποτελεί βοηθητικό παράγοντα την ώρα του τοκετού, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Επομένως, ακόμη κι αν πριν μείνετε έγκυες δεν ασχολούσασταν ιδιαίτερα με την εκγύμναση του σώματός σας, μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε με συγκεκριμένες ασκήσεις ενδυνάμωσης κι ελαστικότητας, αλλά και με συγκεκριμένα είδη άθλησης, τα οποία και θα αναφέρουμε ευθύς αμέσως. Μάλιστα, αναζητήστε στο διαδίκτυο και διαβάστε τι λένε οι γυναίκες, που έκαναν έστω 2 φορές την εβδομάδα κάποιου είδους γυμναστική για εγκύους , σχετικά με την εμπειρία τους με την εγκυμοσύνη και τον τοκετό. Πιστεύουμε ότι θα σας πείσουν!