ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
1 FREE Fitness Week σε όλες μας τις υπηρεσίες. ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ! ! !

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

COVID-19 ΑΣΦΑΛΕΙΑ

SPINNING

1 to 1 & mini group personal training

Υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι για να το λατρέψεις

 1. Είναι ο τέλειος τρόπος για να κάψετε λίπος
  Ναι, το spinning είναι ένας από τους πιο διασκεδαστικούς τρόπους να κάψετε λίπος από την κοιλιά, ενώ παράλληλα γυμνάζει χέρια και πόδια βοηθώντας στην γράμμωση του σώματος.
 2. Γυμνάζει τους κοιλιακούς
  Όπως είπαμε παραπάνω, η συγκεκριμένη άσκηση μειώνει το κοιλιακό λίπος.
 3. Κάνει καλό στο καρδιαγγειακό
  Πολλές ασκήσεις κάνουν καλό στο καρδιαγγειακό σύστημα και δυναμώνουν την καρδιά, ωστόσο το spinning το κάνει με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.
 4. Συνδυάζει την αεροβική και την αναερόβια γυμναστική
  Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στις αλλαγές του ρυθμού που γίνονται κατά την διάρκεια της προπόνησης που είναι ευεργετικός για την καρδιά μας.
 5. Βοηθάει την στάση του σώματος
  Με την πειθαρχία που απαιτεί το συγκεκριμένο είδος γυμναστικής γυμνάζονται οι μύες των ποδιών και αποκτούμε την πολυπόθητη γράμμωση. Παράλληλα, δυναμώνει και η πλάτη και βελτιώνεται η στάση του σώματος.
 6. Βοηθάει μείωση του άγχους
  Κατά την διάρκεια της προπόνησης, χάρη στη δυνατή μουσική και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε, το μυαλό μας μένει απασχολημένο και ξεχνάμε τις καθημερινές μας έγνοιες.

Επιπλέον, μετά από την κουραστική προπόνηση κοιμόμαστε καλύτερα κατά την διάρκεια της νύχτας για να ξεκουραστούμε. Τέλος, με το spinning απελευθερώνονται ενδορφίνες γνωστές και ως οι ορμόνες της ευτυχίας