ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
1 FREE Fitness Week σε όλες μας τις υπηρεσίες. ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ! ! !

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

COVID-19 ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Στο Athletico Fitness Boutique γνωρίζουμε πολύ καλά την σημασία που έχει για τον κάθε αθλούμενο το να πετυχαίνει τους στόχους του και για αυτό το έχουμε σαν αποκλειστική προτεραιότητά μας. Είμαστε λοιπόν έτοιμοι να βοηθήσουμε και εσένα να πετύχεις τους δικούς σου στόχους.  Έχουμε και την γνώση και την εμπειρία να το καταφέρουμε μαζί. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας εμπιστευθείς.

ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Το Athletico Fitness Club ξεκίνησε να λειτουργεί το 2000 σε έναν χώρο 700 τ.μ. στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων ως ένα κλασσικό γυμναστήριο.

Το καλοκαίρι του 2020 μετά από ακριβώς 20 χρόνια πετυχημένης πορείας ανακαινίστηκε πλήρως και μετατράπηκε σε BOUTIQUE.

Όλοι οι χώροι διαμορφώθηκαν με τρόπο τέτοιον έτσι ώστε οι αθλούμενοι αθλούνται με άνεση και απόλυτη ασφάλεια χωρίς να συνωστίζονται στον χώρο. Επιπλέον υπάρχει τόσο φυσικός όσο και τεχνητός εξαερισμός σε όλες τις αίθουσες. Πλέον αποτελεί έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο εκγύμνασης που παρέχει υπηρεσίες small group training (1 – 10 άτομα).

Το προσωπικό μας στοίχημα είναι να σας προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη πρόταση γυμναστικής μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα, σύγχρονες μεθόδους προπόνησης, αθλητικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και ευέλικτες συνδρομές.

Το Athletico Fitness Boutique απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους και θέλουν να το πετύχουν αυτό με τον πλέον φυσικό τρόπο που υπάρχει. Την άθληση. Σας περιμένουμε από κοντά.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα.
Υπήρξε αθλητής του Γ.Σ. Τρικάλων στα 400μ. εμπ. Πρωταθλητής Ελλάδος, στους εφήβους στα 400μ. εμπ. Βαλκανιονίκης Εφήβων στο ίδιο αγώνισμα. Μέλος της εθνικής ομάδας εφήβων στα 400 μ. και 4×400. Πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα κλασσικός αθλητισμός (εμπόδια – ταχύτητες), προπονητής στο Γ.Σ. Τρικάλων στα εμπόδια και στις ταχύτητες.
Εργάστηκε σε άλλα γυμναστήρια και από το 2000 μέχρι το 2020 ήταν υπεύθυνος ατομικών προγραμμάτων στο Γυμναστήριο Athletico.
Από το 2009 μέχρι και σήμερα είναι PILATES (REFORMER) INSTRUCTOR στο ATHLETICO FITNESS BOUTIQUE.

ΣΟΦΙΑ ΠΟΛΥΖΟΥ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Υπήρξε αθλήτρια του Γ.Σ. Τρικάλων στα άλμα εις μήκος.
Πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα στους χορούς και στον κλασσικό αθλητισμό.
Αποφοίτησε και είναι επαγγελματικό μέλος της GR.A.F.T.S. από το 1994.
Εργάστηκε επί σειρά ετών σε διάφορα γυμναστήρια ως καθηγήτρια αεροβικής.
Από το 2000 μέχρι το 20020 ήταν υπεύθυνη των ομαδικών τμημάτων του γυμναστηρίου Athletico.
Από το 2020 είναι:
PERSONAL TRAINING INSTRUCTOR
MINI GROUP TRAINING INSTRUCTOR
EMS PERSONAL TRAINING INSTRUCTOR
στο ATHLETICO FITNESS BOUTIQUE